Gæsteindlæg: Billige rejser til Thailand storhitter!

Gæsteindlæg: Billige rejser til Thailand storhitter!

november 22, 2015 0 Af Halfdan

Hvis man gerne vil på en tur udenfor Europas grænser, så er billige rejser til Thailand noget af det første, der popper op hos folk. Thailand er nemlig en af de relativt billige destinationer at rejse til uden for Europa, da flybillet og ophold kan klares til relativt pæne penge.

Et hotel i Thailand koster nemlig gerne mindre end hoteller i Spanien, Italien og andre europæiske lande, ligesom restaurantbesøg og shopping er yderst billige i det asiatiske land. Billige rejser til Thailand er derfor en oplagt mulighed for at se masser af kultur, natur og badestrande for alle – lige fra børnefamilier og videre til ældre ægtepar, da mulighederne ganske enkelt er mange i landet. I det følgende vil jeg kort introducere dig til nogle af landets mange muligheder, og hvorfor du måske skal overveje en billig rejse til Thailand til næste år.

Nyd en pulserende storby med tilhørende kaos

Når man tager på en billig rejse til Thailand, er det oftest Bangkok, man lander i. Derfor vælger mange danskere – med rette – at opholde sig nogle dage i landets hovedstad. Bangkok er klart Thailands største by med over 8.000.000 indbyggere, og du får derfor serveret en vaskeægte storby lige for øjnene af dig. I Bangkok vil du for alvor stifte bekendtskab med den thailandske befolkning og se, hvordan deres hverdag er. Derudover byder byen på masser af seværdigheder, hvor du kan besøge kæmpestore guldpaladser, spise aftensmad på floden og gå ture i et af byens mange markeder.

Kom tæt på naturen

I det nordlige Thailand vil du blive mødt af vild jungle og eksotiske dyr. På en billig rejse til Thailand vælger mange derfor at tage på en såkaldt trekking. Her går man på tur i junglen med en thailandsk guide, hvor man også har mulighed for at sove i en lokal landsby, spise god thailandsk med og se landbefolkningen på nærmeste hold.

Nogle af verdens smukkeste strande

Man kan heller ikke komme uden om Thailands mange smukke strande. Ethvert ophold i Thailand bør derfor også kombineres med nogle dage tæt på Thailands strande og eksotiske feriedestinationer. På den vestlige kyst findes større byer som Phuket, hvor mange europæere valfarter til hvert år, ligesom den thailandske golf også byder på fantastiske øer som Ko Pha Nang og Koh Samui.

Thailand er derfor et land, som enhver bør besøge på et eller andet tidspunkt i sit liv, da landet har noget for enhver, ligesom man også kan besøge mindre flækker for at dykke ned i landets fantastiske historie. Et godt råd er derfor, at man begynder at kigge efter billige rejser til Thailand cirka 3-4 måneder før afrejse for at sikre sig den bedste pris.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: