Sådan oplever du mest på din ferie i Thailand

juli 2, 2014 0 Af Halfdan

Thailand er et af danskernes favorit rejsemål, hvor især mange vælger at rejse dertil i vintermånederne – da det på dette tidspunkt er højsæson i Thailand, hvilket er lig med blå himmel og temperaturer omkring de 30 grader.

Thailand er et stort land, og større end mange lige umiddelbart går og tror, og der er mange ting man kan opleve, og derfor kan det være svært at nå det hele.

Men i dette indlæg vil jeg give dig nogle tips til hvordan du kan nå lidt af det hele, hvis du fx kun er på en to ugers ferie.

Oplev både nord og Sydthailand

Det der er exceptionelt ved Thailand, er at man har muligheden for at kombinere afslappende ferie med aktiv oplevelsesferie, hvis man blot planlægger rejsen ordentligt.

Når du fx lander i Bangkok med fly, så kan man vælge at flyve direkte videre med indenrigsfly til fx Chiang Mai i Nordthailand. (pris er cirka 350-400kr)

Nordthailand

I Nordthailand kan man fx vælge at bruge en uge af sine to ugers ferie, hvor man kan opleve alt fra jungle, bjerge, elefanter og tigere – til trekking og hiking i den rå natur, som findes i dette område. Dette område i Thailand byder på masser af aktiviteter, og muligheder for at opleve store kulturforskelle, historie og meget mere.

Området er stort, og måden hvor på man kan komme rundt er enten med taxi, minibusser, eller de såkaldte ”tuks tuks”. Alternativt kan man fx vælge at leje en bil. Man skal dog være opmærksom på at trafikken ikke er helt ligesom i Danmark og at man kører i den modsatte side.

Hvad man skal opleve i Nordthailand er helt op til ens humør og hvad man lyster. Du kan finde inspiration og mere viden på denne hjemmeside: http://nordthailand.dk/

billeder af thailand

Sydthailand / strand afslapning

Når man synes at man har oplevet nok, og det er blevet tid til afslapning – så kan man hoppe ind i flyveren og flyve direkte til nogle af de mange paradisøer som Thailand byder på.

Man kan fx flyve direkte fra Chiang Mai lufthavn i nord til destinationer som Phuket, Krabi, Tret (Koh Chang), mfl.

På øerne kan man slappe af ved poolen, stranden og snorkle og dykke i det paradis blå hav – og der er alle muligheder for at koble af fra en stresset hverdag.

Bangkok på vejen hjem

Skal der shoppes ting og sager med hjem, så kan man alternativt vælge at bruge den sidste dag i Bangkok. Her finder man nogle af de bedste shopping center i verden – og der kan på mange produkter spares en skilling ift. Danske priser.

Typisk har man en lille times kørsel fra Bangkok centrum til den internationale lufthavn, man skal dog være opmærksom på at trafikken om eftermiddagen kan være slem, og man derfor kan blive forsinket.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Sådan oplever du mest på din ferie i Thailand, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: