Træt af ferien er slut? Flyt til Brasilien

Træt af ferien er slut? Flyt til Brasilien

juni 4, 2017 0 Af Halfdan

Hvis du nogensinde har været i Brasilien og oplevet den gæstfrie stemning der er, og hvor dejligt det er at vågne op med udsigt ud over syd atlantiske hav, så ved du hvor svært det er at tage hjem til grå Danmark igen.

Hvad hvis du kunne gøre dit ophold permanent og flytte til Brasilien?

Den tanke har sikkert ramt mange men hvad kræver det at flytte til Brasilien?

Hvordan er arbejdsmulighederne i Brasilien?

Brasilien har i gennem de sidste år været igennem en stor vækst, og i en verden der bliver mindre pga. internettet er der mange muligheder for at arbejde og tjene penge i Brasilien. Hvis dit arbejde primært består af computerarbejde, er du nødvendigvis ikke nødsaget til at arbejde fra et kontor i Danmark. Du kan spørge din chef om muligheden for at blive udstationeret i Brasilien eller også kan du vælge at arbejde freelance gennem en online portal som Upwork.com.

Hvad med Visa, skat og andre tilladelser

Alt efter hvad du arbejder med kræver det forskellige typer visa, hvilket med lidt arbejde sagtens kan lade sig gøre. Når du først har fået dit visa og er kommet i gang med at arbejde, bliver du som dansker lykkelig når du ser skatten på din lønseddel der højst er på 27,5 %.

Er det dyrt at leve i Brasilien?

Leveomkostningerne er generelt lavere i Brasilien end de er i Danmark, hvilket betyder at samtidigt med at du betaler mindre i skat, koster tingene også mindre. Huspriserne er også en del mindre end vi er vandet til i Danmark, hvilket betyder at du samtidigt kan bo bedre for samme beløb som du er vandt til.

Tag chancen og få dit livs eventyr.

Erfaring viser at når man rejser væk og skal leve et nyt sted, får mange ofte et nyt perspektiv på tilværelsen end man er vandt til fra Danmark. Hvis du er ung og ikke har fået familie endnu og ikke har en masse forpligtigelser endnu, vil dette være en mulighed som kan gøre dit liv bedre, da du udvider din komfort zone markant ved at flytte om på den anden side af jorden.

Hvad med huset og ejendele i Danmark

Et godt råd når man flytter til et andet land er at man først og fremmest skal overveje om man vil sælge sit hus eller leje det ud, mens man er væk. Alt efter om du sælger din ejendom eller lejer den ud, kan det være en god ide at få en boligadvokat til at hjælpe med overgangen.  Fordelen ved at få en advokat til at hjælpe er at du ikke lige pludselig får en opringning fra Danmark omkring problemer med kontrakten eller noget andet. Hvis du står med tanker om at flytte til Brasilien eller et andet land kan du finde en boligadvokat der kan hjælpe dig her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Træt af ferien er slut? Flyt til Brasilien, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: