3 danske feriemål du bør besøge inden sommeren er slut

3 danske feriemål du bør besøge inden sommeren er slut

august 2, 2018 0 Af Halfdan

Sommervejret har for alvor kastet sig over Danmark og de rekordvarme seneste par måneder har fået mange danskere til at holde igen med bookningen af udlandsrejser. Men at holde sommerferie i Danmark har ikke altid været hipt blandt danskerne, så for at give dig et overblik over, hvor du kan tilbringe din sommerferie i Danmark, præsenterer vi her 3 forskellige bud. 

Til dig der elsker storbylivet

København er ikke den eneste storby i Danmark, der har sin charme og karakter. Århus er Danmarks næststørste by og fik i 2017 titlen som Europas kulturhovedstad. Århus er en af Danmarks yngste byer målt på aldersgruppe, hvilket gør Århus til en livlig og veloplagt sommerferie destination for dig, der elsker storbylivet.

 

Hvis du sætter pris på at shoppe i charmerende omgivelser med en atmosfære fyldt med høj energi, er gågaden Latinerkvarteret lige det rette sted for dig. Latinerkvarteret er det ældste kvarter i Århus, da kvarteret oprindeligt opstod i 1400-tallet. Her finder du alle de velkendte designermærker, brugskunst og oceaner af andre speciel-forretninger i en hver prisklasse.

 

Et godt tip til at få maksimalt ud af byen, er ved at anskaffe et ”AarhusCARD”, der giver gratis transport og parkering i Århus og hele Region Midtjylland samt gratis adgang til mere end 25 museer og attraktioner.

 

Til dig der elsker naturoplevelser

Danmark har en masse at byde på, når der tales om naturoplevelser og skønne strande, der både er henvendt til børnefamilien, kæresteparret, men også de ældre, som ønsker en mere stille tilstedeværelse.

På den jyske vestkyst kan du opleve Vesterhavet, der rummer et utroligt landskab og endnu mere utrolige strande, der er brede, brusende og badevenlige. Desuden kan du opleve den populære turistattraktion, Vadehavet, der er karakteriseret ved de specielle tidevandsforhold, sælsafari, vandreture og flotte landskaber.
På Fanø, som er en ø beliggende i Vadehavet ud for Esbjerg, kan du leje sommerhus og dermed få den optimale adgang til Vadehavet på den ene side af sandøen og de brede sandstrande og klitter på den anden.
Hvis du er interesseret i at læse mere om feriemulighederne på Fanø, kan du klikke her.

Til dig der elsker at være kulturel

Det er ikke altid, at der i hverdagen er tid til at tage på museum og dykke ned i fortidens kunstværker. Men nu er det sommer, og du har endelig tid til at være kulturel.

Louisiana Museum of Modern Art er et kunstmuseum, hvor du kan finde moderne kunst med et internationalt præg fra efter 1945. Du vil helt sikkert kunne genkende værkerne fra dine yndlingssamtidskunstnere, og nu kan du høre historien bag og blive inspireret af andre kunstnere, arkitekturen og landskabet. Louisiana laver skiftende udstillinger, så det er vigtigt at holde sig opdateret på hvornår, der er en udstilling, der falder i din interesse.

Gør dit besøg på Louisiana til en heldagsudflugt og benyt de idylliske udendørsarealer, Louisiana grænser op til. Louisiana er beliggende i en gammel park med udsigt over Øresund og her vil man kunne nyde udsigten til den svenske kyst i en afslappet og behagelig atmosfære sammen med hele familien.

Så om du er til storby, naturoplevelser eller kultur, vil det ikke blive en kedelig sommer i Danmark.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: