3 historiske byer du skal se

3 historiske byer du skal se

april 18, 2017 0 Af Halfdan

Det har aldrig været billigere at rejse på ferie, fordi vi i dag kan komme de fleste steder hen i verden, uden at det ruinerer os. Det er især vanvittigt billigt at rejse fra Danmark til alle europæiske byer, så hvis du ikke allerede har oplevet de store europæiske byer, så skal du komme af sted med det samme.

Der er så meget historie i Europa, og hvis du vil forstå, hvorfor Europa er, som det er, så er det en god idé at tage disse steder hen.

 

Athen

Siden finanskrisen har der været mange politiske problemer i Grækenland, men det er stadigvæk et fantastisk land at besøge. Der er historie over det hele, uanset hvor du tager hen i Grækenland.

Vi synes, at du skal opleve Athen, da du her får et indblik i, hvor meget europæisk historie blev skabt. Det kan bl.a. anbefales at se Akropolis, som er smukt.

 

Rom

Da Grækenland faldt efter mange år, endte mange af de dygtige grækere med at blive slaver i Rom. Når vi tænker på slaver, så tænker vi kun på lavtuddannede, men i Rom var slaver også bogholdere osv.

Romerne var desuden dem, som har bygget mange af de byer, som du oplever rundt omkring i Europa, fordi de var over det hele. At gå rundt i Rom er stadigvæk som at få et indblik ind i deres storhedstid.

Der er så meget historie i Rom, og du skal selvfølgelig opleve Pantheon og Colosseum. Men det her indlæg kan slet ikke skrive alle de ting, som du bør opleve i Rom, for der er så meget.

Bare tag dertil og så finder du ud af det.

 

Paris

Selvom den ikke er ligeså gammel som de andre byer, så er det klart den mest romantiske by at tage til. Så hvis du skal sammen med din partner, så vil vi anbefale, at du tager forbi Paris.

Bare det at gå rundt i deres gader er en vidunderlig oplevelse, selvom du selvfølgelig også skal opleve Eiffeltårnet. Det kan både anbefales at se det om aftenen og om dagen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: