3 ting du altid skal huske til en festival

3 ting du altid skal huske til en festival

september 15, 2016 0 Af Halfdan

Mange danskere tager hvert år til festival sammen med deres venner og får en fantastisk oplevelse. En festival er dog en meget særlig oplevelse og især for den Førstegangsbesøgende kan det være svært at finde ud af hvad man skal pakke i sin taske. Så hvis du står foran at skulle til din første festival i nær fremtid så kommer der her en kort guide til tre ting som man bør have med sig på enhver festival. 

1: En Køletaske

Selvom vejret i Danmark kan være noget nært umuligt at forudsige så er det under alle omstændigheder en god ide at medbringe en køletaske. Og det er ikke for at holde sin øl kolde tværtimod. I stedet er det en god ide at medbringe en køle-taske så man altid kan have noget koldt vand ved hånden. Efter et par dage med store mængder alkohol får kroppen et ekstra store behov for vand. Derudover kan man også anvende køletaksen til at opbevare mad i. og efter et par dage med burgere og durums sætter ens mave pris på noget ordentligt mad som et stykke rugbrød med leverpostej.

2: En god luftmadras og en dyne

En af festivalens store debatter har igennem tiden omhandlet hvad der er bedst at sove på: en luftmadras og eller et liggeunderlag. Og her er svaret meget simpelt: man skal altid medbringe en luftmadras. Grunden til dette er helt enkelt at den giver en bedre større til ryggen og nakken samt at den skærmer en fra at ligge på den holde jord. Når man er beruset har kroppen ikke kontrol over temperaturreguleringer og derfor kan man ikke på samme måde mærke at man fryser hvilket ofte kommer til at ske hvis man ruller af sit liggeunderlag.

Ørepropper

Det tredje du have med dig til enhver festival er et sæt ørepropper da der godt kan være ualmindeligt høj musik, som i værste fald kan springe dine trommehinder. Derfor er det en fordel, at sørge for ørepropper til festivaler, hvis du står helt ved de første rækker og lytter til musikken. Hvis ikke man passer på sin hørelse kan man udvikle enten nedsat hørelse eller endnu værre tinnitus hvilket vil følge en resten af livet. Derfor kan man også med god grund vælge at lægge sig til at sove med ørepropper i ørerne da dette kan være med til at sikre en, en bedre nattesøvn. Hvis du selv mangler et par hørepropper eller måske endda et godt høreapparat kan du finde et stort udvalg på denne side.

Ps: Husk også altid tandbørsten!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: