5 must-brings i kufferten til sydens sol

5 must-brings i kufferten til sydens sol

september 12, 2016 0 Af Halfdan

Du kender sikkert det der med, at du står foran en tom kuffert og ikke helt aner, hvad du skal prioritere at tage med på ferien til sydens sol. Eller så kommer du derned og har pakket alt alt for meget – tøj du aldrig får brugt. En god huskeregel er, at du bruger meget mindre, end du regner med – det meste af tiden foregår i badetøj alligevel. Desuden kan tingene vaskes, og der skal også være plads til gaver og indkøb. Vi har lavet en lille pakkeliste til dig, så du kun medbringer det absolut vigtigste – her skal du tænke, at Less is More.

Badetøj

Denne kategori er måske nok den vigtigste, hvorfor den fortjener at ligge i toppen af listen. Badetøj og gerne et par sæt, er helt essentielt på en solskinsferie. Medbring også gerne en solhat, solbriller samt en strandkjole, som kan bruges til en tur i strandbaren.

Toiletsager

Husk solcremen – gerne hjemmefra, så du ikke skal bruge unødvendig tid på at skulle købe det på destinationen. Hertil bør du også tilføje en god afterlotion, bodylotion, shampoo+balsam, tandbørste, børste, hårprodukter og sminke samt smykker.

Medbring også et lille rejseapotek med plaster, hovedpinepiller, desinficerende servietter og håndlotion samt diarrépiller.

Undertøj

Hav et par underbukser med til hver dag, samt et par bh’er, der kan passe til lidt forskellige lejligheder. Du kan også vælge at medbringe lidt vaskepulver, så du kan håndvaske lidt undertøj undervejs på ferien. Dog skal du huske på, at rejser du til et tropisk klima, så har tøjet meget svært ved at tørre ordentligt i varmen.

Pænt tøj

Du bør medbringe mindst et sæt pænt tøj. Kjoler fylder ikke alverden, og kan dresses op og ned afhængig af begivenheden.  Vælg eventuelt nogle forskellige slag kjoler, så du både har nogle luftige og løse bomuldskjoler til hverdag samt nogle lidt finere til aftenbrug. Står du og mangler idéer, kan du finde et stort udvalg her.

Hverdagstøj

Du har brug for et sæt tøj til at rejse i. Det kan nemt blive køligt på en flyver eller i en bus. Joggingtøj er et godt valg. I nogle kirker og templer, er der ikke adgang, hvis du ikke har tildækkede knæ og skuldre, så medbring noget, der kan dække begge ting. Derudover bør du medbringe shorts, toppe, t-shirts samt en langærmet trøje.

Sko

Klipklapper og sandaler er sikkert det, du får brugt mest, men medbring også et par gode travesko, hvis du skal på vandretur, samt et par lidt finere sko til byturen.

Alt det andet

Udover kufferten medbringer du en håndtaske med de vigtigste ting som pas, visa, kontanter, flybillet, toiletsager til flyveturen, samt et kamera.

Ellers er der ikke mere at sige end; God rejse!

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: