Trvl.dk præsenterer: De 5 bedste kæresteferier i 2019

Trvl.dk præsenterer: De 5 bedste kæresteferier i 2019

marts 20, 2019 0 Af Halfdan

I verden findes der utrolig mange flotte destinationer, som vi ofte skriver om her på travl.dk. Men vi har samlet de fem bedste destinationer til kæresteferien i 2019 lige her, så læs med og bliv klogere.

1) Romantiske Mallorca

Som kærestepar, kan det være rigtig dejligt at komme lidt væk fra hverdagens travlhed og stress, hvorfor vi her på trvl.dk elsker at tage til Mallorca, hvor solen altid er høj og stemningen er god. Her er der stor mulighed for at få en romantisk feriebolig, hvor det eneste man skal tænke på, er hinanden og hvornår man skal have næste drink. Kendetegnet ved Mallorca er de mange fine hoteller og ferieboliger med tilhørende swimmingpool tæt ved stranden. Der er varmt på Mallorca, og derfor er det vigtigt, at man har det rette tøj på. Du kan finde dine sommeroutfits hos MollyogMy.

Udsigten over en af Mallorcas flotte bugter
Her ses et af Mallorcas ferieboliger

Selv, hvis i ikke bare ønsker at slappe af hele dagen, kan i også det på Mallorca. Der findes mange oplevelser, i kan lave. I kan finde Palma de Mallorcas katedral Santa Maria, som er et stort symbol for byen.

Fra frøperspektiv ses her Palma de Mallorcas katedral Santa Maria

Øen er også fuld af smukke naturoplevelser, det er bare med at komme ud på opdagelse. Et sted som Valldemossa er også et besøg værd. Det er en af Mallorcas smukkeste landsbyer, som ligger højt oppe i bjergene og er omgivet af de lækreste oliven og mandeltræer. De fine stengader og indbydende små cafeer er perfekte til en hyggelig og romantisk gåtur, hvor i kan nyde området og gå i en ros af positivitet.

Udsigten af en af Mallorcas flotte byer

Mallorca byder på massere af spændende historie. Tager i til Palma, kan i finde en af Europas mere trendy byer, hvor der er mange designerbutikker og geniale gastronomiske restauranter. Her er der rigeligt historie, som i finder ved den mægtige gotiske katedral La Seu og L’Almudaina Palaca.

Ønsker i at lave nogle sportsting sammen, kan i spille golf på en af de mange golfbaner på Mallorca. Derudover kan i køre Gokart, hvor i kan få adrenalinen lidt op og se, hvem der er hurtigst. I kan også cykle rundt og se det flotte landskab. Samtidig ligger der også flere steder til tennis, fitness eller bundfiskeri.

Mallorca byder på noget for enhver smag, så det er bare med at tage kæresten under armen og komme afsted.

Udsigten over Mallorca fra toppen af en af bjergene

2) Paradisstrande på Seychellerne

Seychellerne er virkelig et tropisk paradis. Det er den perfekte destination for jer kærestepar, som virkelig bare gerne vil have max afslapning i en skjult oase, hvor omgivelserne er helt uimodståelige. Der vil her være god tid til afslapning på de kridhvide sandstrande, hvor det turkisblå badevand er varmt og flot. I kan endda opleve kæmpeskildpadde, sjældne papegøjearter og unikt dyreliv.

Udsigten udover Seychellernes flotte blå vand
En af Seychellernes søde og store skildpadder

Seychellerne har i gennemsnit hele året rundt en temperatur på 27 grader, som er en helt perfekt temperatur, der gør, i ikke kan nyde vejret uden at gennemsmelte. Mange af de store koraløer er naturfredede områder, som gør, i kan nyde helt igennem flot natur fyldt med uberørte områder.

En stresset hverdag, vil virkelig kunne modsættes ved en tur hertil. Der er stort set ingen kriminalitet takket være den positive attitude der er overfor turisme. Seychellerne har en utrolig lav fattigdoms- og arbejdsløshedsprocent, da turismen udgør 30% af befolkningens indkomster.

Elsker i mad, er det også et utroligt godt sted. I byen Victoria, kan i finde en masse lokal mad, hvor den østafrikanske stil går igennem fyldt med grøntsager, grillet fisk og kylling. Couscous og ris er også enorm populær. Ananas, Papaya og mango er altid spisemodne og virker meget større end herhjemme.

Ønsker i at dykke og bade, bør i rejse mellem oktober til april, da vindende kommer fra nordvest og gør det sikrest. Valutaen på Seychellerne er den Seychelliske rupee. Så sørg for at få hævet noget valuta inden i kommer.

Mallorca er en helt igennem fantastisk destination for kærestepar, så det er bare med at komme afsted.

Udsigten over seychellernes flotte vand

3) Islands fantastiske naturrige land med wellness

Vil dig og din kæreste gerne opleve en romantisk ferie udover det sædvanlige, hvor det ikke kun er sol og sandstrande, der er i centrum, så er Island perfekte for jer. Island er et helt utrolig eksotisk og spændende land, som kan være den ultimative kæresteferie, især hvis i skal fejre årsdag eller månedsdag.

Den blå lagunes varme pool

Der er uendelige muligheder for wellness hoteller og oplevelser på Island. Her kan i opleve den berømte Blå Lagune, hvor i kan svømme under åben himmel i det smukke lyserøde vand, omgivet af store lavasten.
Den Blå Lagune er en geotermisk spa, der består af varmt, mineralholdigt saltvand fra undergrunden, med en temperatur som holdes konstant på 37-39°. Det er en helt utrolig fantastisk oplevelse for krop og sjæl. Hvor i kan nyde hinanden mere end nogensinde før.

Der findes også mange forskellige flotte og betagende attraktioner, som er et besøg værd, når i er på Island. Her er der Perlan, som er hjemsted for en imponerende viden om Islands utrolig unikke natur. Her kan man se den første menneskeskabte is hule i verden.

Ønsker i at komme ud i naturen, burde i se Elliðaárdalur Valley, som ligger i udkanten af Reykjavik, hvor den flotte bæk strømmer ned med laks ørred i. Eller generelt bare gå en tur rundt på Island, for at opleve den helt igennem fantastiske natur.

Den flotte natur på Island

Hvis i vil se i nordlys, skal i tage til Island mellem september og marts, hvor nordlyset står klarest. Der findes mange forskellige nordlysture, som i kan tage på, for at udforske det flotte lys.

Nordlys på Island

Med disse gode råd, vil i få den mest romantiske ferie, som i aldrig vil glemme.

4) Paris unikke romantiske stemning

Paris er kendt som værende den mest romantiske by i verden, og den ultimative placering til at invitere sin kæreste på weekendsophold og kærlighedsoplevelse. Der findes oplevelse og boformer i alle prisklasser, så ingen undskyldning for ikke at komme afsted. Når i så er ankommet til Paris, er der mange ting i sammen kan se.

Udsigten over Seinen og Paris

Eiffeltårnet er et must og det samme er et billede sammen foran, derudover skal i se triumfbuen, Notre Dame, Sacre Coeur, Versailles og sammen tage en aftensejltur på Seinen. Et cruise på Seinen er en væsentlig, romantisk oplevelse i Paris – især ved solnedgangstid. Paris oplyser sine monumenter og broer om aftenen, og flodbådene har vinduer hele vejen rundt, så udsigten sikres 360 grader.

Udsigten over Seinen og et turistbåd

Maden er også helt ekseptionel god. Her er kvalitetsmad noget som steak tartare, Coq au Vin, østers med champagne til eller Escargots. En anden lækker ret, som vi her på trvl.dk elsker højt er Moules, som er muslinger i hvidvin og fløde. De serveres gerne med pommes frites til, som vist på billedet under.

Moules Frites

Brolagte smøger og oplyste trapper snor sig op til toppen af Montmartre, et af de mest tryllebindende distrikter i Paris, hvilket vil være perfekt for jer turtelduer at gå op af og opleve de fantastiske bygninger i byen.

En af de flotte gader i Paris

Afslapning i Bois de Boulogne, kan også være helt fantatisk for kærestepar. Her kan man pakke en picnickurv, og tilbringe dagen i skoven i Bois de Boulogne i Paris’ vestegn. Gå hånd i hånd gennem Bagatelle-rosenhaven, lej robåde eller cykler, eller se hestevæddeløb på Longchamp.

5) Miniferie til guddommelige Rom

Rom kan opleves på mange forskellige måder. Men for kæresteparret, som ønsker en romantisk, hvor romantikken og hinanden er i højsædet, så er der mange ting at gøre. Først og fremmest, bør i besøge haven Giardino Degli Aranci, hvor i med en picnic kurv kan få en helt fortræffelig dag. Her kan i nyde den fortryllende udsigt over Rom og Peterskirken, mens i snakker om livet og hygger med hinanden. Her findes der også en masse flotte appelsintræer.

Foruden den flotte have, findes der mange sjove kurser og arrangementer, i sammen kan deltage i. Et kursus i kan tage er et ”lær at lave pasta” kursus, hvor i kan lave pasta i fire timer. Her vil i kunne lære at lave tortelli, gnocchi og almindelig pasta med æg. Til sidst belønnes man med en 3-retters pastamenu for sin indsats.

Pastalavning

Den romantiske italienske mad er helt igennem lækkert og der findes en masse. Her kan du få den bedste pizza, du nogensinde har smagt. I kan også opleve mad fra flere forskellige kulturer. Der er nok at vælge i mellem. Husk, at mens i er på ferie, må i gerne, så ikke noget med dårlig samvittighed.
Et helt guddommeligt romantisk sted i Rom er Da Enzo al 29, hvor der serveres romersk mad og er et rigtig flot spot for en aften i tosomhedens tegn.

I kan på Tiberen komme på en romantisk bådtur, der kan i også nyde et herligt måltid ombord, mens i sejler i bedårende omgivelser.

Tiberens flotte vand

Hvad kan man ellers lave i Rom, jo i kan tage ud og se alle de fine attraktioner, som man jo skal, når man er i Rom. Til at komme rundt og se disse ting, kan i leje en scooter, som er meget rom-ish. Noget i kan gøre en af dagene i er der, er at besøge spa-stedet ”Templum Salutis”, hvor i rigtig vil kunne få forkælelse i kærlighedstegn.
Italien er et dejligt land med muligheder for mange forskellige ferieformer – storbyferien er kun én af dem. Har du fået blod på tanden til at opleve det berømte støvleland, kan du på Italia Villas finde hyggelige og hjertevarme ferieboliger, som perfekt afspejler resten af landets arkitektur og sjæl.

Wellness i Templum Salutis
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: