Den afrikanske stammekultur dækker deres kønsdele med naturens midler

Den afrikanske stammekultur dækker deres kønsdele med naturens midler

september 4, 2019 0 Af Halfdan

Man skulle tro at den afrikanske stammekultur hørte hjemme for mange år siden, men der findes stadig over 3000 forskellige afrikanske stammer. Stammerne taler mere end 2000 forskellige sprog, alt afhængig hvor i Afrika man befinder sig. Igennem mange år har stammerne været igennem en kæmpe forandring hver især, men de eksisterer stadig. Nogen stammer har slået sig sammen, andre er splittet op og nogen er helt uddøet.

Det er nogle spændende kulturer, som er helt ukendt fra de flestes hverdag. Det er helt anderledes for hvad vi er vant til. En af de mest bemærkelse værdige elementer er deres påklædning. De har ikke ligeså meget tøj på, som vi er vant til herhjemme. Læs meget mere i denne artikel. 

Et billede, der indeholder væg, mand, person, indendørs  Automatisk genereret beskrivelse

Lidt baggrundshistorie fra den afrikanske stammekultur

Der er forskel på kulturen fra stamme til stamme. De klæder sig alle sammen anderledes, lever anderledes, har vær deres ritualer og vær deres stamdans. Men ens for dem alle sammen, er der ikke nogen af dem, der er klædt så meget på, som vi danskere f.eks. er. Det giver dog også bedre mening, da Afrika er et land med meget høje temperaturer, og derfor er tøj ikke en stor nødvendighed.

I helt gamle tider blev mændenes kønsdele beklædt med blade og som alle nok ved, er mænd af afrikansk afstamning godt udrustet. Alt afhængig af hvor stort bladet var, visualiseret det hvor store deres kønsdele var. Det store blad betød store kønsdele og de små blade betød små kønsdele. Dette gav en indikator for hvordan man var udrustet, og hvad kvinderne i stammen så kunne forvente, hvis de skulle i fysisk kontakt med en af mændene.

Havde man det store blad, betød det også at man havde mere manddom og til tider mere magt over de andre mænd. Det var derfor altid en fordel at have det store blad.

Grib muligheden og oplev kulturen selv, med mindre tøj på end normalt

I dag er stammerne en smule anderledes, men stadig ikke beklædt med meget tøj på. Du har mulighed for at tage ned og opleve de forskellige kulturer selv og få en på opleveren.

Alt afhængig hvor i landet man vælger at tage hen, kan man opleve flere forskellige stammer. Ønsker du at tage hen hvor der er mindre beklædning og masser af nøgenhed fra både mænd og kvinder, kan dette også lade sig gøre. Der er masse af hjemmesider hvor du kan læse dig til, hvor du får mest nøgenhed.

Du kan derudover også læse med mere om kønsdele og nøgenhed på maleplus.com. Her kan du derudover også få inspiration til en penisforlængelse, hvis du ønsker at være på lige fod med de afrikanske mænd, hvis turen en dag går til Afrika. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: