Det skal du opleve i Florida

Det skal du opleve i Florida

september 4, 2018 0 Af Halfdan

USA er danskernes 6. mest fortrukne rejsedestination, og især solskinssøen Florida er meget populær at rejse til. Men hvad skal man skal opleve i Florida? Det vil denne artikel give et bud på.

Udforsk de mange parker

Florida byder på mange forskellige ting, man ikke kan opleve andre steder i verden. Men en af de mest unikke elementer ved Florida, er deres mange parker, som hvert år bliver besøgt af millioner af mennesker verden over.
En af de parker der virkelig vil overraske og chokere dig på den positive måde, er Universal Studios. Hele parken er inspireret af de kendte karakterer og film, som vi alle kender. Du vil her kunne opleve den fiktive verden på egen krop, igennem den nyeste teknologi indenfor speciel effect.

Hvis du godt kan lide vandparker, er ”Aquatica” nævneværdig. Her vil du opleve de vildeste og sjoveste vandrutsjebaner i verden. Nogle af forlystelserne kræver at du overskrider en grænse, hvilket er det, der gør hele oplevelsen spændende, udfordrende og hylende morsomt.

Fort Lauderdale Strand

Florida er kendt som solskinsøen, da der altid er fuld sol på himlen og en høj temperatur. Den fulde sol er med til at gøre temperaturen på havvandet helt perfekt. Den perfekte strand varierer altid fra person til person.
Men Fort Lauderdale strand er en af de flotteste strande i Florida. Havvandet er meget stille og børnevenligt og samtidig er vandet helt krystalblåt. Du kan sidde på stranden iblandt de smukke palmer og nyde Fort Lauderdale by fra strandkysten. Det er den perfekte kur til at afkoble fra den travle hverdag.

Sawgrass Mill

Shopping er en vigtig del af at holde ferie i USA. Der er et hav shoppegader og outlets i Florida, som du har adgang til, ligegyldigt hvor du bor. USA’s største shoppingcenter ”Sawgrass Mil” ligger også i Florida, og er helt sikkert et besøg værd.
Her finder du både de budgetvenlige butikker, men også high-end butikker, og det er derfor et shoppingcenter, der opfylder alles behov.
Det kan være en god ide at købe tøj og sko i USA, fordi det er meget billigere, så du får mere for dine penge. Ydermere er du ret sikker på, at der ikke er nogle i Danmark, der render rundt med de samme bukser som dig.

Hvis du er i tvivl om, hvem der skal passe dit hus, i mens du tilbringer tid i den dejlige sol, så opsøg Gloria Mundi Care. De tilbyder mange rengøringsrobotter til støvsugning, græsplæneklip, vinduepudsning, gulvvask mm. Så kommer du hjem til et helt rent og velplejet hus, hvor du kan nyde dine sidste feriedage.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: