Disse rejseformer vil gøre dig til et nyt menneske

Disse rejseformer vil gøre dig til et nyt menneske

januar 25, 2018 0 Af Halfdan

Vi lever i hektisk hverdag, hvor vi bliver målt og vejet på alle parametre 24/7.   Her skal vi helst have en krop som en bodybuilder, en kondition som Usain Bolt, samtidig med vi skal være gode forældre eller kærester, ligesom vi skal være dem som præstere bedst på jobbet. Det er intet under, at det moderne menneske sommetider går ned med flaget og bukker under for det umenneskelige pres.  En god måde, at slippe for dagligdagens strabadser og få det hele lidt på afstand er ved at på ferie og komme ud og se verden.

 

 

Backpacking

 

En af de rejseformer som har vundet indpas de senere år, er Backpacking, hvor man enten rejser med et par venner eller alene.  Det fede ved backpacking er, at det ofte foregår langt væk fra civilisationen og det stressende storbyliv. Her har man naturen som sin legeplads, hvor alle dens indtryk og stilhed får en til at glemme hverdagens problemer.  Backpacking kan i princippet realiseres alle steder, det er bare at tage rygsækken på og begynde, at vandrer. Dog er der nogle steder, som giver federe oplevelser end andre. Sydamerika er virvar af kaos, fest og farver, hvor den meget mere afslappende tilgang til livet vil være en lærerig oplevelse for mange nordeuropæere.  En af de steder i Sydamerika, der med garanti vil kunne bidrage til en unik backpacking-oplevelse vil være Incatrail i Peru. Her vandrer man langt oppe Andesbjergene af de gamle inkastier, hvor den ene flotte inkaruin efter den anden dukker op i horisonten. Her er der ingen larm udover de susene fra de få træer.  Det vil ikke tage lang tid før man hengiver sig til naturen og glemmer alt om det stressende job derhjemme. En backpacking tur til Peru vil uden tvivl få dine tanker på gled og man vil lærer meget om sig selv, når man går rundt i naturen, for får tid til, at tænke hvad der rent faktisk betyder noget i livet.

Yogaferien

 

Yoga er de senere år blevet en populær fritidsaktivitet, hvor man i mange danske byer har muligheden for, at komme gå til forskellige former for yoga. Yoga er karakteriseret ved, at man prøver at opnå balance mellem krop og sind gennem en hav af specielle øvelser, hvor man udelukkende skal fokusere op at opnå en bestemt kropslig stilling.

Yoga har sit ophav i Indien, hvorfor det gør det til en relevant rejsedestination, hvis man vil prøve en yogaferie.  En yogaferie kan beskrives som en aktiv ferie for ens sjæl.  En yogaferie til Indien vil oftest finde sted i idylliske omgivelser, der bidrager til sindsro og personlig udvikling. Hvis du vil komme hjem fra ferien som et nyt menneske med et positivt livssyn, så vil det være relevant, at prøve en yogaferie i Indien.  Hvis personlig udvikling er noget der interessere dig, så er det muligt at læse mere om på tack.dk.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: