Få styr på dit hus inden du rejser

Få styr på dit hus inden du rejser

oktober 14, 2019 0 Af Halfdan

Ferie er en tid, hvor vi kan koble af og slappe af fra hverdagens hastige tempo. Når man skal på ferie kan der være mange praktiske ting, som skal ordnes inden afrejsen skal finde sted. Det kan tage lang tid at komme godt på ferie, hvis ikke man får skabt et overblik over de ting, som skal sørges for inden.  Hvis det første gang du skal rejse væk i en længere periode, så læs med her og få indsigt i, hvordan du kan komme godt afsted på din næste ferie uden bekymringer.

Listen over ting du skal huske inden afrejse

For det første skal du have styr på alle dine forsikringer, hvis der skulle ske et uheld i dit hjem, mens I rejser. Det kan være at du får stjålet noget eller der sker et andet uheld, som kræver at I er dækket. For det andet kan det være smart at lave en aftale med jeres naboer eller noget familie, som kan holde øje med jeres hus, mens I er væk. Det er hellere ikke en dårlig idé at allierer sig med sin nabo, da man kan give tjenesten tilbage, når ens nabo skal på ferie. For det tredje kan det være en god idé at gemme sine dyre ejendele og smykker væk, så man ikke gør det let for ubudne gæster at finde frem til dem, hvis du skulle trænge ind i ens hjem. For det fjerde skal I også huske at lukke og låse alle vinduer og døre, så alt er intakt, som da I tog hjemmefra. I kan også med fordel snyde ubudne gæster og sætte et tænd-sluk-ur til, så jeres lys tændes om morgenen eller aftenen i et bestemt tidsinterval. Det kan snyde udefrakommende til at tro I er hjemme. For det femte kan I også hive stik ud af kontakterne i jeres hus, så I kan spare lidt på strømmen og gøre noget godt for miljøet.

Skab forbedringer i jeres hjem, mens I er langt borte

Det er ikke en dum idé at lave forbedringer i ens hjem, når man ikke er tilstede. Ofte kan der være meget byggerod eller larm, hvis man skal lave en større forandring på ens bolig. Hvis jeres bolig trænger til en kærlighed hånd og et nyt tag, så kan Profilmetal.dk hjælpe jer godt på vej. Så kan I bestille håndværkere til at lave jeres tag, mens I er på ferie og komme hjem til et nyt hus. Så slipper I for at være i byggerod og kan glæde jer til at vende hjem til et færdigt byggeprojekt. På den måde slår I to fluer med et smæk, da I kan nyde jeres ferie i ro og samtidig glæde jer til at vende hjem til en fornyet bolig, uden at skulle være en del af et byggekaos.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: