Ferie og plastikkirurgi – hvor tager danskerne hen, når de skal have foretaget en skønhedsoperation?

Ferie og plastikkirurgi – hvor tager danskerne hen, når de skal have foretaget en skønhedsoperation?

maj 13, 2019 0 Af Halfdan

Flere og flere danskere vælger at få foretaget plastikkirurgi i udlandet, og det er der faktisk mange gode grunde til. Prisen er nok den største faktor, for at tage af sted på en skønhedsrejse. Der er også mange som bruger det som en undskyldning, for at besøge et specifikt land. Vi guider dig til de forskellige populære destinationer, for at få foretaget kosmetiske indgreb.  

Mange søger mod varmen når de vil have lavet bryster

Som en gode, når du vælger at søge udover de danske landegrænser, for at få foretaget kosmetiske operationer, kan du med fordel vælge et land med noget sol og varme. Mange danskere kigger mod syd, hvor Tyrkiet, er et af de mere populære destinationer, for at få foretaget en brystforstørrelse. Der er et par danske bureauer som har lavet aftaler med forskellige klinikker i Tyrkiet. Fordelene ved at vælge at få foretaget operationer i Tyrkiet, er blandt andet den fordelagtige pris, og at Tyrkiet er relativt tæt på, i forhold til et land, som for eksempel Thailand.

Et andet land som også er kendt for deres brystforstørrelser, er blandt andet Brasilien, som også er kendt som verdens plastikkirurgi-hovedstad. Her kan man lave aftaler med eksklusive hoteller og resorts, hvor de sørger for dig, inden og efter, du har fået foretaget din operation. Ulempen er mest den lange flyvetur hjem, efter operationen.

Generelt skal man tænke sig godt om, inden man får foretaget en kosmetisk plastikoperation. I Danmark har vi nogle regler, som gør at risikoen for fejloperationer er markant lavere. At få lavet silikonebryster er en altovervejende beslutning, som for mange, nok bedst kan betale sig, at få foretaget i Danmark.

Tandbehandling i Østeuropa

Mange danskere vælger at tage til Østeuropa for at få lavet tænder. Det kan være alt, lige fra huller, til rodbehandlinger til at få sat en krone på. Det kan dog bedst betale sig, hvis det er fordi du skal have foretaget en større behandling, end bare et par huller. Polen er en meget populær destination, at få lavet sine tænder. De polske tandlæger har som reelt bureauer her i Danmark, hvor de tjekker deres potentielle patienter, og efterfølgende henviser dem til klinikker i Polen.

Litauen er ligeledes en populær destination for danskerne, når de vil have foretaget billige tandbehandlinger. Østeuropa er generelt et godt sted at tage hen, hvis du ønsker at tage på ferie, men du også ønsker luft i budgettet. Derudover har de fleste lande, som Polen og Litauen en spændende historie, i forbindelse med andens verdenskrig.

Så hvis du ønsker en ferie med en masse kultur, historie og en tandbehandling til billige penge, er Østeuropa et godt bud. Vær dog opmærksom på, at hvis behandlingen mislykkes, er det svært at få pengene igen, eller komme ind til en efterbehandling.

En tur til Kina og en kosmetisk behandling

En anden ny og meget interessant tendens er dukket op. Folk fra Danmark rejser nemlig til Kina, for at få foretaget en stamcellebehandling. En stamcellebehandling er, hvor man foretager en form for celleterapi, det vil sige at man indfører nye celler, i beskadiget væv for at behandle en sygdom. På den måde, kan man fjerne forskellige livslange sygdomme, som Parkinsons, diabetes, rygmarvsskader og sklerose.

En tur til Kina, er det ultimative kulturchok. Vær dog opmærksom på at stamcellebehandling er meget nyt, og derfor stadig en usikker behandling.            

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: