Galapagos er som at være i himlen

Galapagos er som at være i himlen

januar 29, 2018 0 Af Halfdan

Charles Darwin tog i 1800 tallet ud på en jordomrejse, der har været med til at ændre på evolutionsteorien, hvor empirien for hans tankevækkende teorier var Galapagosøerne.  Charles Darwins teori omkring arternes oprindelse var i den grad med til at sætte Galapagos på verdenskortet. De fascinerende øer ligger ca. 1000 km fra Ecuadors kyst og består af 9 øer, hvor hovedøen og den mest befolket hedder Santa Cruz. Her bor ca. 10.000 mennesker, hvor de fleste af dem bor i byen Puerto Ayora. Puerto Ayora har trods sin størrelse et fint udvalg af aktiviteter, hvor det er muligt at tage hen og besøge Charles Darwin centeret, hvor det er muligt, at  blive klogere på Charles Darwins forskning omkring arternes oprindelse.  Ved centeret opholder der sig også en lille gruppe havskildpadder, som bor og får deres føde der.  Derudover er der en række små og hyggelige restauranter, hvor det er muligt at nyde den lokale gastronomi, som primært er baseret på fisk og ris, heriblandt er restauranten. The rock et nævneværdigt sted.

 

Når turen går til Galapagos, så gør de fleste det med det primære formål, at opleve den fantastiske natur, som findes på øerne.  Ved at gå en tur langs de afsides strande er det muligt at se alt fra små hajer til havskildpadder der kommer ind for at finde føde, for ikke nævne de mange leguaner, der styrter rundt på strandende i små flokke.

Når man er på Galapagosøerne må man ikke snyde sig selv, for den oplevelse, som en tur under vandet vil give dig, hvorfor det kan være relevant med et dykkercertifikat, men hvis man ikke er i besiddelse at et vil selv en snorkeltur give dig en uforglemmelig oplevelse.  Her vil man hurtigt kunne få et dyk, hvor det er muligt at se alverdens marinedyr, hvor sæler og skildpadder vil boltre sig op af dig. Galapagos for dem, som værdsætter azurblåt vand,  rigt dyreliv og en simpel livsstil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: