Go Pro Kamera / Hjelmkamera

Go Pro Kamera / Hjelmkamera

februar 15, 2013 0 Af Halfdan

Med et hjelmkamera kan du optage video af dig selv på din skitur og få et minde ud over det sædvanlige med hjem. Tag dine minder og læg dem ud på YouTube – vis dig frem for vennerne, familien og hvem der ellers vil se. Det hele er muligt med et hjelmkamera, hvor især en producent bare er milevidt foran alle andre: Go Pro-kameraerne. Der er bare ingen over og ingen ved siden af.

Jeg anbefaler, at du køber dit Go Pro-kamera ved Blacksnow.dk – her finder du den billigste pris.

go pro hero 3Go Pro Hero 3 prissammenligning

Go Pro har udviklet sig og er nu kommet med deres hidtil stærkeste kamera – Go Pro Hero 3. Den findes i tre versioner:

  1. White Edition. Den “skrabede” version til et par tusinde kroner. Du kan optage i Full HD med 30 FPS og der er naturligvis indbygget WiFi.
  2. Silver Edition. Du kan tage stilbilleder med 11 MP i stedet for 5 MP med White Edition. Du kan tage billeder i burst-mode med 10 billeder i sekundet.
  3. Black Edition. Den store og stærke. Optag i 4000p med 15 FPS (4000p!!), 30 stilbilleder i sekundet med 12 MP, kan styres med iPhone, 240 billeder i sekundet med WGA og en vægt på sølle 73 gram. Det her er verdens bedste actionkamera og et sandt monster.

Se en prissammenligning herunder fra danske webshops, der sælger Go Pro Hero 3:

[sammenligning]

Du kan se et eksempel på her, hvad kameraet er i stand til:

Go Pro Hero 3 er det suverænt bedste, og det koster også vel over 3.000 kroner i Black Edition. Til gengæld får du mulighed for at lave nogle af de vildeste YouTube-videoer. White Edition til cirka 2.000 kroner kommer du også meget langt med, hvis du gerne vil på skiferie med skindet på næsten. 🙂

Du kan købe Go Pro Hero 3 i udlandet og spare et par hundrede kroner. Til gengæld står du i en meget ringe situation, hvis kameraet går i stykker. For at falde ind under den danske købeløv og derved vores reklamationsret anbefaler jeg på Trvl.dk, at du køber dit Go Pro Hero kamera i Danmark i stedet for i udlandet.

Idéen med et hjelmkamera

Du påsætter dig hjelmkamera på hjelmen og kører derefter ned ad pisten. Forsøg at lave nogle gode tricks, hvis du kan. Når du kommer tilbage til din computer overfører Go Pro Hero 3 filmen trådløst med WiFi. Kameraet har 64 gb plads og det kan udvides, så du har masser af plads at gøre godt med.

Tøm eventuelt kameraet over på computeren og begiv dig igen ud på pisterne og optag mere video.

Når du kommer hjem kan du så gå i gang med at redigere dine videoer sammen. Find de bedste afsnit frem og rediger til en lækker YouTube-video, du kan vise frem til vennere.

Du kan bruge følgende programmer til videoredigering:

Windows:

  • Edius
  • Sony Vegas
  • Windows Movie Maker (simpelt, men kan intet sjovt)
  • Camtasia

Mac:

  • Final Cut
  • Indbygget videoeditor i Mac – fungerer udmærket i modsætning til Windows’ ækvivalent.

Som udgangspunkt kan du uploade 10 minutters materiale til YouTube. Upload eventuelt flere videoer. YouTube har også et meget grundlæggende værktøj til videoredigering, når du kommer så langt.

Resultatet af en sådan videoproduktion kunne være som det her:

Og en professionel reklamevideo:

Kan bruges til andet end ski

Køber du et Go Pro-kamera kan du selvfølgeligt bruge den til andet end blot at optage dig selv med ski eller snowboard. Har du ikke en skihjelm på, sætter du den bare et andet sted.

Go Pro Hero 3 kan bruges under vandet (husk lidt ekstraudstyr), på en scooter, på en mountainbike, mens du hopper ud i faldskærm, til bungee-jump og en hel masse andre ting. Der er tale om et actionkamera – til al den form for action, man kan tænke sig. Og du skal ikke blive snydt af betegnelsen “hjelmkamera” – du kan placere kameraet de fleste steder eller endda bare holde det i den ene hånd, som du kan se i et par af videoerne herover.

Fantasien sætter grænser med et actionkamera..

Jeg anbefaler, at du køber dit Go Pro-kamera ved Blacksnow.dk – her finder du den billigste pris.

en snowboarder i gang med et trick på sneen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Go Pro Kamera / Hjelmkamera, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: