Hvorfor bilferie er en bedre ferieløsning

Hvorfor bilferie er en bedre ferieløsning

januar 9, 2019 0 Af Halfdan

Sommeren nærmer sig, og du skal til at bestemme, hvor dette års ferie går hen. Der er mange mulige destinationer, samt mulige transportmidler. Her kommer gode råd til hvorfor du bør tage bilen på ferie.

Oplev mere

Hvis du vælger at tage bilen på ferie, vil du have en meget større mulighed for at opleve den smukke natur på vejen. Da du er i bilen, kan du nemlig stoppe når du vil og suge den friske luft ind. Rejser du ned syd på har du mulighed for at stoppe ved de smukke seværdigheder og dermed opleve flere fantastiske ting på vejen. Turen tager højst sandsynligt længere tid med bil end fly, men oplevelserne på vejen kan være fantastiske. Det hele foregår i dit eget tempo, og kan samtidig være en super god ide, hvis du har børn med i bilen. Det giver en utrolig stor frihed.

Udover naturen er der også stor frihed, i at du selv kan vælge, hvis stedet du besøger, ikke er tilfredsstillende. Så kan du nemlig bare pakke bilen og køre videre. Det giver dermed stor mulighed for at besøge flere byer og lande end hvis du tog flyet til en destination. Har du problemet, at du mangler en bil til formålet, kan du sæsonlease en bil på nellemannleasing.dk.

Spar penge på mad

Noget af det dyreste på sin ferie er altid maden. Du er nemlig nødsaget til at gå ud og spise, de fleste gange. På en bilferie kan du medbringe lige det du vil i bilen og kan pakke den med mad og drikke, som gør du ikke behøver købe en masse på vejen. Du kan derfor selv bestemme lige hvad du vil spise og hvornår. Fra Danmark er vejen sydpå over Tyskland, her har du også mulighed for at tage over Border Shop og få elementerne til ferien endnu billigere og toldfrie.

Destinationer, gode til bilferie?

Her kommer nogle destinationer, som er gode til din bilferie. Italien er en rigtig fin rejsedestination, også hvis man har børn. Udover at være et skønt land, er der også mange andre lande at se og besøge på vejen dertil. Her kan man både komme igennem Tyskland -> Schweiz -> Italien, eller Tyskland -> Tjekkiet -> Østrig -> Italien. Mulighederne er mange og det noget man helt selv kan bestemme undervejs.

I Italien kan man både opleve noget historie, ved at besøge byen Piran, som er en smuk historisk ferieby. Derudover kan man tage ud og stå på ski ved Dolomitterne. Vil du opleve en smuk romantisk del af Italien kan man tage til Firenze, hvor man kan se den berømte bro Ponte Vecchio, Uffizi galleriet og Firenzes katedral, som er den fjerde største i verden.

En anden god ferie destination med bil er Frankrig. Her kan man besøge Alsace, som ligger på grænsen mellem den germanske og den romanske verden, hvor der er masser af smukke bjerge, dale og utallige slotte, vinområder og flotte landskaber. Et andet smukt sted er den sydfranske perle Provence, kendt for at være et sted fyldt med naturskønne oplevelser i bjergene og vinruter. Derudover er der mulighed for strandferie ved Den franske Riviera.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Hvorfor bilferie er en bedre ferieløsning, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: