Guide: Sådan får du tiden til at gå under din rejse

Guide: Sådan får du tiden til at gå under din rejse

juni 28, 2016 0 Af Halfdan

Uanset hvordan man rejser, hvad enten det er i bil, båd, eller fly så vil der med største sandsynlighed komme til at opstå perioder, hvor man blot kan vente. Vente på at flyet lander, trafikken begynder at flyde eller at færgen får lagt til havn. Uanset hvad så er det en god ide at væbne sig med tålmodighed på sin rejse. Men hvis ikke du synes tålmodighed er nok, så kommer der her en række tips til hvordan du kan slå ventetiden ihjel imens du rejser.

I lufthavnen: En god bog er din bedste ven

Hvis du skal ud at flyve og i særdeleshed udenfor Europa, så kan du godt forvente at tilbringe mindst et par timer eller mere af din ferie med at vente. En lufthavn er et notorisk kedeligt sted at opholde sig, men hvis man alligevel skal tilbringe mange timer både i en terminal og senere i et fly, så er der ikke nogen bedre måde at få tiden til at gå end ved at læse en god bog. Det er næppe tilfældigt at lufthavnene er poppet med bogbutikker, så netop derfor er det en god ide at finde en god tyk bog at have med sig under armen. Det eneste negative ved bøger er at de kan fylde en del, så netop derfor kan det være en god ide at vente med at købe en bog indtil man kommer ud i lufthavnen. Her finder man alle de berømte danske og udenlandske forfattere fra Stephen King og Ken Follet til Helle Helle – og dermed finder du helt sikkert også en bog der passer til dig!

I bilen: frem med strikketøjet

Hvis du er på bilferie og har en periode, hvor du sidder på bagsædet og dermed ikke skal holde øje med trafikken kan du med god samvittighed finde sytøjet frem. Det gode ved at sy er at det er særdeles afslappende og det fylder ikke ret meget at have hverken nål, tråd eller garn med i baggagen. Og hvis du skulle ende med at sy en ny trøje i løbet af ferien, så kan det nemt foldes sammen og lægges i kufferten igen. Netop bagsædet af de fleste biler giver ekstra plads i forhold til i særdeleshed fly hvilket er ideelt at bruge til strikketøjet. Hvis du leder efter noget godt garn eller et par gode strikkepinde til din ferie finder du det her.

På båden: Der er mange timers sjov i en bold

Hvis du til gengæld har valgt at sejle på ferie så har du i modsætning til de to andre ferieformer masser af plads at boltre dig på hvad enten du befinder dig på et dæk eller i din egen kahyt. Under alle omstændigheder, så kan man her sagtens spille bold, med tilpas respekt for de andre gæster. Og derudover er der ofte andre vil være med til enten af kaste eller sparke til en bold. Man skal selvfølgelig bare være opmærksom på ikke at genere de andre gæster eller sparke eller kaste sin bold i vandet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: