Rejseguide. Sådan pakker du en kuffert ordentligt!

Rejseguide. Sådan pakker du en kuffert ordentligt!

juni 30, 2016 0 Af Halfdan

Sommeren står lige for døren og snart er det tid for størstedelen af danskerne til at pakke deres tasker og tage sydpå for at nyde det gode sommervejr. Desværre er der mange der pakker deres kufferter forkert og dette kan både betyde at du glemmer nogle af dine ting derhjemme, at du bliver forsinket i lufthavnen eller at dine ting i din kuffert går i stykker. Så for at du kan undgå dette kommer der her en kort guide til hvordan man pakker en kuffert.

1: Lav en pakkeliste i god tid

Det bedste du kan gøre for dig selv er at lave en liste over alle de ting du skal have med på dine rejse fra pas til underbukser. Her er det vigtigt at du gør det i god tid så du har tid til at komme i tanke om det hele. Det kan også betyde at du i sidste ende vurdere at der er nogle ting som du ikke behøver at have med alligevel.

2: Overvej at lade toiletsagerne blive hjemme

En anden måde man både kan spare plads i kufferten er ved at lade sine toiletsager blive derhjemme. Hvis ikke man har noget imod at lade skægget gro kan man sagtens købe shampoo og solcreme når man kommer frem. Ved at gøre dette sikrer man sig at der ikke kommer et udslip i tasken af for eksempel shampoo og derudover kommer man hurtigere igennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen.

3: Tunge ting skal lægges nederst og tøjet skal foldes

Som en regel er det vigtigt at huske at de tungeste ting ligge nederst i taksen. Ved at gøre dette mindsker du risikoen for at dine ting går i stykker under transporten. Derudover kan du spare 20% af din plads ved at folde dit tøj. Det vil sige skjorter, bukser og t-shirts. Du kan spare meget plads ved ikke at have alt for mange sko med. Man har typisk kun brug for et par sko og et par sandaler på en sommerferie så hvis du vil spare noget ekstra plads bør du lade skoene blive derhjemme.

Udover at følge disse råd er det også værd at sikre sig at man har den helt rigtigt kuffert. Et godt valg kunne være en taske af mærket Douchbag, som du kan se her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: