Sådan klarer du den lange flyvetur

Sådan klarer du den lange flyvetur

marts 30, 2017 0 Af Halfdan

Du er klar på sol, varme og nye eventyr, men for at komme til de mest eksotiske og spændende rejsedestinationer som USA, Australien og Thailand kræver det en lang flyvetur. Men lad ikke den lange flyrejse afskrække dig fra drømmerejsen. Der er nemlig en række forbehold, du kan tage, så du får en bedre og sjovere flyvetur.

Rejs i komfortabelt tøj

Grundet de kolde himmelstrøg kan det ofte føles meget koldt i et fly. Derfor er et godt råd at tage varmt og behageligt tøj på, så du kan holde varmen, mens du opholder dig i skyhøjde. Hvis du er iført komfortabelt tøj, er det ligeledes lettere for dig at slappe af uden at føle irritation over en tætsiddende skjorte eller et par stramme bukser.

Dog er det vigtigt at huske skiftetøj, så du ikke ankommer til 40 graders varme iført uldfrakke og store sokker. Du kan have skiftetøjet i håndbagagen, så du hurtigt kan skifte på et af luthavnens toiletter.

 

Husk underholdningen

Det vigtigste element i håndbagagen er underholdning – både til dig selv, men også til børnene. Hvis du medbringer sjov og tidsfordrivende underholdning, vil flyvetiden føles langt kortere. Læs en god bog, se en film eller spil nogle spil. Hvis du kan lide at strikke, er flyvetiden ligeledes den ideelle mulighed for en omgang hjemmestrik. Du kan købe strikkegarn i alle mange farver og designs ved at klikke her.

Hos de fleste flyselskaber tilbyder de visning af gratis film og serier. Dette giver dig mulighed for at se nogle nye, gode film og dermed give dig hen til en spændende filmfortælling.

 

Få en god søvn

Hvis du skal flyve i 12 timer eller mere, kan tiden gå hurtigere, hvis søvnen melder sig. For at opnå en god søvn i flyet er et godt råd at undgå koffein. For at fremme søvnen kan du medbringe et par ørepropper, som vil udelukke lyden af råbende passagerer, grædende babyer og urolige passagerer, der går støjende op og ned ad gangen. Høretelefoner kan ligeledes skærme for larmen, hvor du samtidig kan høre din ynglings sang eller følge med i en spændende lydbog.

Nogle medbringer ligeledes sovepiller, som vil frembringe søvnen. Sovepillerne er din garanti for en dyb søvn – men det er vigtigt, at du snakker med din læge, inden du tager sovepiller.

 

Medbring snacks

Hvis du skal ud på en længere flyvetur, er det altid godt at medbringe forsyninger. Medbring et lager af chokolade, slik og andre snacks. Der er ikke noget værre, end når sulten melder sig, og ofte er det dyrt at købe mad ombord på flyet. Du kan ligeledes medbringe sandwiches, som kan stille den større sult.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Sådan klarer du den lange flyvetur, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: