Skønhedsoperationer i udlandet er vokset i popularitet

Skønhedsoperationer i udlandet er vokset i popularitet

juli 29, 2019 0 Af Halfdan

Danskere er I stigende grad begyndt at tage til udlandet for at få foretaget skønhedsoperationer. Tendensen kan forklares ved, at disse operationer og indgreb er betydeligt billigere i udlandet. Der er en general voksende interesse for skønhedsoperationer, hvorfor der i takt med stigningen af populariteten af disse operationer, også er kommet flere klinikker at vælge mellem, både i ind- og udland.

Hvilke operationer foretages hyppigst

Det er især ansigtsløft, næsekirurgi, fedtsugninger og brystforstørrende operationer som foretages hyppigst i udlandet. Årsagen til at flere danskere tør lægge sig under kniven i udlandet, er fordi de fleste kirurger i udlandet har vist sig at være mindst ligeså dygtige som de danske.  

I takt med at flere får foretaget disse indgreb i udlandet, og kan fortælle om deres succesoplevelser, så sættes der en domino effekt i gang. Des flere positive oplevelser og dermed historier des flere tør kaste sig ud i lignende situationer. Det er dog vigtigt at gøre det forberedende arbejde ordentligt, og sikre sig at det er en god klinik og ikke mindst en god læge, som du henvender dig hos. Din sikkerhed skal være i første prioritet, hvorefter du kan sammenligne priserne fra diverse klinikker.

Danskere oplever komplikationer

Selvom mange tager springet til udlandet, så er der stadig også mange, som er skeptiske med at få foretaget disse operationer i udlandet. Selvom mange har succesoplevelser med skønhedsoperationer i udlandet, så er der også en del af disse, som senere oplever komplikationer.

Et sted mellem 25-30 patienter opsøger årligt det offentlige, som resultat af komplikationer med skønhedsoperationer som er foretaget i udlandet. Der er her tale om et resultat, som kræver akut behandling, såsom infektioner.

Især kvinder som får foretaget bryst-operationer, er blandt disse 25-30, hvor det kræver akut behandling. Det er dermed pludselig det offentlige som står med udgiften for den påkrævede behandling efter en skønhedsoperation, hvor formålet for patienten var at spare nogle penge.

Det er ikke kun kvinder

Mange mænd er i stigende grad også begyndt at opsøge skønhedsklinikker. Antallet af mænd som får foretager skønhedsoperationer, har gennem de sidste 10 år været stødt stigende. Især fedtsugninger og ’trætte øjenlåg’ får de danske mænd til at opsøge skønhedsklinikker.

Dette kan forklares ved, at der opleves en tendens som gør det tydeligt, at mænd i stigende grad også går enormt meget op i, hvordan deres krop ser ud. Udover de nævnte operationstyper, så opleves det at flere mænd er blevet interesserede i penisforstørrende operationer også. Dette indgreb frarådes, og det knyttet med mange risici, i værste fald døden. Operationen kan forårsage store blødninger, som kan føre til død.

Hvis en penisforstørrende operation har fanget interessen, så kan det være en fordel at forsøge sig med mere ’naturlige’ virkemidler. Maleplus tilbyder eksempelvis en masse tips til, hvordan størrelsen på penis kan forstørres uden et kosmetisk indgreb.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: