Tag det rigtige udstyr med på din dykkerrejse

Tag det rigtige udstyr med på din dykkerrejse

august 26, 2019 0 Af Halfdan

Er du en af de mange der elsker at dykke når man har muligheden for det? Folk der elsker at dykke, prioritere også ofte at vælge deres rejsedestinationer efter hvor det er godt at dykke. Der findes flere hundrede forskellige steder man kan tage hen og dykke og få sig nogle oplevelser, men sent vil glemme. Naturen er smuk, under vandet kan der være endnu smukkere og man kan finde sig nogle gode fund i havet. Vil man have det maksimale ud af sine dykkerrejse, er det en god ide at finde sig det rigtige udstyr til formålet. Skal man undervandsdykke og bare opleve, skal man jage eller skal man nå rekorder med at lave det dybeste dyk? Læs mere her og få inspiration til ens næste dykkerferie.

Et billede, der indeholder vandsport, sport, svømmer  Automatisk genereret beskrivelse

Hvad for noget udstyr skal man have med sig?

Det er meget forskelligt slags udstyr til dykning, det kommer helt an på hvad formålet med ens dykning skal være. Derfor skal man først tage stilling til hvad formålet med ens dykkerrejse skal være og efterfølgende finde det rette udstyr.

De mest basale ting er udstyr som blandt andet dykkerbriller, dykkerdragt, handsker og fødder. Skal man fridykke kan det blandt andet være monofinner, snorkel og undervandskamera. Skal man jage undervandet er det udstyr som en harpun, stringer, fangstnet og dykkerlygte.

Dog er noget af det vigtigste element et dykkerur. Et dykkerur kan hele tiden fortælle hvad klokken er, hvor du er og hvor dybt du er. Det kan hjælpe dig med at finde en god balancegang mellem din overflade tid og hvor meget tid du bruger undervandet. Et ur kan hjælpe dig med dykningens udfordringer og samtidig hjælpe dig ud af havets farezoner.

Hvordan ved man udstyret er godt?

Dykkerudstyr kan godt gå hen og blive dyrt og man vil helst have noget der er velfungerende og som holder i lang tid, altså god kvalitet. Har man ikke styr på hvilke man skal gå efter og hvor man får det bedste, er det en god ide at skabe sig et overblik, læse anmeldelser, finde inspiration og læse om produkternes testforløb.

På Undervandsitetet.dk kan du læse omkring undervandsjagt, fridykning og dykkerudstyr. De tester, omtaler og anbefaler dykkerudstyr de selv har haft i hænderne og med under vandet. De omtaler og anbefaler kun produkter de kan stå indenfor og som de synes er gode. Produkterne er sat op inde i kategorier og det er nemt at finde rundt i det forskellige udstyr og hvad der bruges til. Derudover anbefaler de også diverse kurser man kan tage på, som de selv har haft gode erfaring med. Du kan læse meget omkring test af dykkerudstyr lige her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Tag det rigtige udstyr med på din dykkerrejse, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: