Vil du gerne have flere penge til at rejse?

Vil du gerne have flere penge til at rejse?

januar 8, 2020 0 Af Halfdan

Det danske vejr er ikke noget at råbe ”hurra” over for tiden. Det er gråt, vådt og koldt udenfor. Vi drømmer os langt væk på en helt almindelig kedelig arbejdsdag. Jeg er ret sikker på, at hvis det stod til mange af os, så ville vi med glæde gå et par timer før fra jobbet, så vi kunne sætte os ind i en flyvemaskine og komme langt væk fra regn, trætte og vintersure mennesker.

Hvor går rejsen hen?

Du har truffet beslutningen om, at det er nu, at du skal ud og rejse. Men på trods af, at du har valgt, at du gerne vil afsted, så ved du måske endnu ikke hvor, at rejsen skal gå hen denne gang.

Det kan være en god idé at se valutakurser for de forskellige lande inde, at valget bliver endeligt truffet. På denne måde kan du se hvilke destinationer, som kan være fordelagtig for dig at vælge.

Der er hjælp at hente flere steder og mange gode grunde til at vælge til og fra.

Hvad kan du selv gøre for at spare penge i din hverdag, så du kan spare mere op til dine rejser?

Hvis du gerne vil rejse noget mere end du i forvejen gør, eller blot vil rejse lige så meget eller bedre end du er vant til, så kan det være en god idé at kigge på det, som du går også bruger dine penge på nu.

Det hele handler nemlig om budgetter. Hvis du gerne vil prioritere at rejse, så kan du være nødt til at prioritere det i lidt mere end de få uger om året, som vi er så heldige at være afsted.

Lån penge til rejsen hvis du ikke står og har pengene lige nu. På den måde så er du ikke nødt til at sige ”nej tak” til en uforglemmelig oplevelse.

Hvis du ikke har lyst til at låne pengene, så er der også andre ting, som du kan gøre for at spare nogle penge op til ferien ved at spare nogle andre steder i dit budget.

#1 Drop alle turene på café

Går du meget på café med veninderne for at drikke en kaffelatte, eller sidder du tit på baren og drikker øl fredag eftermiddag?
Hvis du gør en af de to ovenstående (eller måske dem begge), så bruger du sandsynligvis en masse penge på noget, som du kan gøre meget billigere på en anden måde.

Hvis det bare er tidsfordriv med vennerne, så er det muligt at finde på en anden aktivitet at lave.

#2 Planlæg dine indkøb

Lad være med at handle når du er sulten og uforberedt. Du kan hurtigt komme til at købe en masse, som du ikke har brug for. Der er derudover mange penge at spare, hvis du planlægger dine indkøb efter tilbudsavisen.

#3 Undersøg priserne mere end en enkelt gang

Undersøg fly- og hotelpriserne lidt mere end blot en enkelt gang. Oftest så bliver det udbudt af flere forskellige virksomheder. Konkurrencen er hård, så der er flere forskellige priser på det samme produkt på markedet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kunne du lide indholdet?
Få tips, tricks og rabat: